domingo, 23 de junio de 2024

El passat 3 de juny els nens i nenes de cicle inicial vam tenir la fantàstica oportunitat de visitar el CRAM (Centre de Recuperació d'Animals Marins). Va ser una experiència molt enriquidora i divertida, plena d'aprenentatges i moments inoblidables. Durant la visita, els experts del CRAM ens v
an explicar moltes característiques de les tortugues marines i dels taurons. Vam aprendre sobre els seus hàbitats, comportaments i les dificultats que afronten en el seu medi natural. Va ser sorprenent adonar-nos que havíem treballat molt bé prèviament a classe, ja que sabíem gairebé totes les respostes a les preguntes que ens van fer els educadors del centre. Sens dubte, el treball previ ens va ajudar a gaudir encara més de la visita. Després de la visita educativa, vam tenir temps per gaudir de la companyia dels nostres amics i amigues a la platja. Vam jugar a la sorra, vam fer castells i vam córrer vora el mar. Va ser un dia ple de diversió i rialles, on vam poder reforçar els nostres vincles d'amistat i gaudir de la natura. Aquesta excursió al CRAM no només ens va permetre aprendre més sobre la vida marina i la importància de protegir els animals, sinó que també ens va brindar l'oportunitat de passar un dia magnífic en bona companyia. Agraïm a tots els qui van fer possible aquesta experiència i a les famílies per la seva confiança i suport.
Bona tarda ! Les colònies a Prades han anat molt bé. Els nens i nenes han fet moltes activitats i s’ho han passat genial. Hem gaudit de la piscina, hem ballat a la discoteca i hem participat en diverses activitats relacionades amb l’espai. Han menjat força bé( en alguns àpats no em donava temps ni de fer fotografies ) Volem agrair-vos la confiança dipositada en nosaltres per a aquesta experiència. Esperem que tots els nens i nenes hagin recuperat els seus objectes personals. ( Tinc una llanterna i una jaqueta ) Gràcies per la vostra col·laboració i suport.